LIVE: Biblioteca Municipală „M. Sadoveanu” va avea un nou conducător. Astăzi are loc concursul pentru șefia instituției

0
141

În aceste momente are loc ședința comisiei de concurs pentru ocuparea funcției vacante de director al Bibliotecii Municipale „M. Sadoveanu” din Soroca.

Concursul este difuzat în direct pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

 

***

Acestă publicație a fost realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

 

Articolul precedentCe găsiți mâine în Observatorul de Nord
Articolul următorViorica Gaja a câștigat concursul pentru funcția de șef al Bibliotecii Municipale „Mihail Sadoveanu” din Soroca
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.