(LIVE) Astăzi ar putea fi ales noul președinte al raionului Soroca, consilierii aleși s-au adunat la prima ședință

1
561

Astăzi, are loc prima ședință a consiliului raional Soroca, cu participarea consilierilor noi aleși la alegerile locale generale din 20 octombrie. Tot astăzi ar putea fi ales noul președinte al raionului și cei trei vicepreședinți, dacă vor fi înaintate candidaturile și vor întruni numărul necesar de voturi.

Amintim că, recent, consilierii PSRM și cei ai BE ACUM DA și PAS au semnat o declarație prin care crează o majoritate în consiliul raional Soroca și se obligă să aleagă de comun acord conducerea raionului.

CITIȚI ȘI:

(VIDEO) PSRM și ACUM au bătut palma (și) la Soroca

1 COMENTARIU

  1. Domniile sale inca nu au simtit ca sunt alesi ca consilieri raionali.Voi incerca sa explic.Pina in ultimele zile inaintea alejerilor locale partidele au scimbat listele cum au dorit dumneaei.Se pre-a poate ca unii din noii alesi nic nu stiu ca ar fi trebuit sa vina la sedinta,cu toate ca au fost anuntati,asa cred eu.Acum nu vreau sa descid toate cartile,dar in curind voi da niste intrebari unora din ei.Domnilor,totul se repeta dupa asa zisul scenariu al partidului democrat.Asta este parerea mea personala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.