Liceul Teoretic “Petru Rareș” va avea un post de radio: iată ce detalii am aflat despre el / VIDEO

0
600

La începutul lunii martie la Chișinău mai mulți elevi din Republica Moldova au fost implicați într-o activitate de instruire în cadrul Acceleratorului Programului de suport pentru Consiliile elevilor. Printre echipele care au venit cu idei interesante, și care au câștigat susținere financiară pentru implementarea lor, este și Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic “Petru Rareș”, care au câștigat 27400 lei pentru Radioul botezat “Epoca”.

Reportaj video realizat în cadrul studioului pentru tineri MoJo, de la „Observatorul de Nord”, dacă vrei să faci parte din echipa noastră, ne poți scrie AICI.
Reporteri MoJo: Denisa Țurac și Cristina Ivanov

VEZI ȘI

Succes pentru Consiliile de Elevi din raionul Soroca


Articolul precedentAlina Mărîi a câștigat concursul pentru funcția de Secretar al Consiliului Raional Soroca / VIDEO
Articolul următorNavigând prin oferte: Care dintre magazinele Linella, Local și Fourchette oferă cele mai avantajoase prețuri în Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.