Liceul Teoretic „Petru Rareș” – „haină” nouă și noi oportunități

0
231

 În această perioadă pandemică Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca a fost cuprins de „febra” reconstrucției și renovării, după care colectivul de elevi și de profesori s-au ales cu condiții de studii și de lucru cu adevărat europene, condiții la care mai multe școli nu doar din raionul Soroca, dar din Republica Moldova ar putea doar să viseze.

Despre cum a fost posibilă această performanță și despre cum s-a făcut renovarea, am vorbit, în cadrul emisiunii „Observatorul”, cu directori Liceului Teoretic „Petru Rareș”, Dionisie Mitrofan, și profesorul de matematică, absolventul acestei instituții, Ilie Cernatinschi. Vă dorim vizionare plăcută.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentBanii — ochiul dracului și mărul discordiei
Articolul următorMici fermieri din satul Rublenița au primit compost în calitate de îngrășământ natural.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.