Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca i-a petrecut astăzi în lumea mare pe foștii ștrengari și actualii absolvenți / GALERIE FOTO

0
1589

Zâmbete și lacrimi, nostalgie și planuri mărețe, toate acestea se puteau citi astăzi pe chipurile absolvenților Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca. Cele trei clase de a XII-a, conduse de profesoarele Maria Iavorschi, Lilia Ciubuc și Angela Semendeaev, au participat la ultimul care în calitate de liceeni. Au mulțumit profesorilor și liceului în care au primit cunoștințe temeinice, au dansat sub aplauzele colegilor, și au surprins careul în zeci de selfie-uri și video-uri, în care își etalau roba de absolvenți.

Oaspeții liceului au venit cu cadouri, Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca a dăruit instituției de învățământ, din partea Consiliului Raional, o imprimantă, iar preotul Liviu Cernei, din partea Vicariatului de Soroca le-a înmânat elevilor Ilinca Ilieș și Victor Iațco, diplome și premii bănești pentru succese remarcabile. Totodată directoarea liceului, Cristina Prisacari-Ilieș, a i-a distins cu diplome pe elevii care pe parcursul anului au participat și câștigat premii în cadrul diferitor concursuri și olimpiade. Atmosfera de luare de rămas bun pentru totdeauna, sau o vacanță mai măricică, în cazul celorlalți elevi, a fost surprinsă într-o galerie foto pe care vă propunem să o “răsfoiți”.


Articolul precedentVitalie Damașcan ar putea rămâne sub comanda aceluiași Liviu Ciobotariu, de data aceasta la Sepsi
Articolul următorMeteo: în ultima zi de primăvară vom avea +10…+23 de grade Celsius
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.