Legenda muzicii ușoare românești, Mirabela Dauer, împlinește astăzi 77 de ani

0
107

La 9 iulie 1947, la București, s-a născut interpreta română de muzică ușoară, Mirabela Dauer. De-a lungul carierei sale, a fost una dintre cele mai iubite prezențe pe scena muzicală din anii ’70-’80.

A lansat până în prezent 40 de albume. Printre șlagărele ei se numără: „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Dormeau pe-o frunză două stele” și „Te aștept să vii”. Are un repertoriu de peste 600 de cântece.

Cariera Mirabelei Dauer a fost marcată de numeroase apariții televizate și colaborări cu alți artiști de renume. Vocea sa distinctivă și carisma au făcut-o îndrăgită de publicul din întreaga țară.

„Eu sunt un om fericit. În primul rând mă face viața fericită. Eu iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, cât o vrea Dumnezeu. Sunt un om bucuros că mă trezesc dimineața, bucuros că aud păsărelele, eu mă bucur. De ce să fii trist? Nu irosești viața?”, a susținut recent într-o emisiune Mirabela Dauer.


Articolul precedentÎn patru sate din raionul Drochia polițiștii au depistat 1062 de pachete de țigări fără acte de proveniență și alte bunuri
Articolul următorCoronițe de Sânziene, o frumoasă tradiție păstrată de meșterii populari / GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.