Lansarea turneului național cu spectacolul „CORP DE COPIL”

0
42

La 27 septembrie, începând cu ora 14.30, la Palatul de Cultură din Soroca va fi jucat spectacolul-document „CORP DE COPIL”, în care este vorba despre abuzul sexual al minorilor în spațiul online și offline. Evenimentul face parte din turneul național susținut de Centrul de Arte COLISEUM.

La acest spectacol și-au adus contribuția Inspectoratul General de Poliție, Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, Centrul pentru combaterea crimelor informatice, Departamentul Instituțiilor Penitenciare, Procuratura Generală, Curtea de Apel Chișinău, La Strada, CNPAC, Liceul teoretic român – francez Gheorghe Asachi. Spectacolul a fost creat cu finanțarea Misiunii OSCE în Moldova și Ambasadei SUA în Moldova.

Durata spectacolului: 1:25

Vârsta publicului: 16 +

Intrarea: liberă în limita locurilor disponibile

Turneul este organizat în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și cu Autoritățile Publice Locale și este finanțat de Misiunea OSCE în Moldova.

La încheierea fiecărei reprezentații vor avea loc dezbateri cu participarea publicului în prezența specialiștilor în domeniu. Regia: Luminița Țâcu; Actori: Doriana Zubcu-Marginean, Doina Arvat, Valentin Zorilă, Ghenadie Gâlcă, Alexandru Pleșca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.