Lansare de carte la Cosăuți, prilej pentru Viorica Nagacevschi şi Marcel Toma să se reîntâlnească cu consătenii / VIDEO

0
760

Casa de cultură din satul Cosăuți, raionul Soroca, a găzduit un eveniment cultural important – dubla lansare de carte a Vioricăi Nagacevschi și a lui Marcel Toma cu genericul “Noi revenim în primăverile frumoase”. Această întâlnire organizată la baștina celor doi autori a fost moderată de Aurelia Usatiuc, directoarea Muzeului de Istorie din Cosăuți.

Prilejul întâlnirii au fost cărțile Vioricăi Nagacevschi, “Răsucește-mă în jurul visului tău”, și a lui Marcel Toma, “La ai mei 50”. Cei doi au mulțumit consătenilor, profesorilor care i-au educat, menționând că se mândresc că sunt din satul Cosăuți. Evenimentul a fost condimentat cu muzică și poezie, iar la final cei mai norocoși au primit cărți cu autograf.

Autorii au făcut o donație de carte pentru mai multe instituții din Cosăuți, inclusiv Muzeul de Istorie și Etnografie, Biblioteca Publică, Biblioteca Gimnaziului, Primăria comunei, Grădiniței “Albinuța” din sat, Casei de Cultură dar și Secției raionale Cultură și Turism și Bibliotecii Municipale “Mihail Sadoveanu” din Soroca.

Articolul precedentPaștele Blajinilor: Învățături de la preotul-paroh Andrei Seredenco
Articolul următorÎn așteptarea gândacilor de Colorado sau Curtea Constituțională aruncă pisica în curtea poliției
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.