La Soroca va fi lansată post-mortem o carte la care a muncit în ultimii ani Nicolae Bulat

0
262
Foto: www.facebook.com/alexandru.cimbriciuc.54
Foto: www.facebook.com/alexandru.cimbriciuc.54

La Muzeul de istorie și Etnografie “Nicolae Bulat” va fi lansată una dintre cărțile la care a lucrat în ultimii ani regretatul Nicolae Bulat, cel care a vegheat la istoria noastră locală. “Gheorghe A. Rusu, Poetul Martir al Sorocii” este titlul acestui volum, realizat post-mortem cu suportul prietenilor fostului “pârcălab” al Cetății Soroca.

Sorocenii care l-au apreciat sunt așteptați miercuri, 4 octombrie, la ora 11:00, în sala de colț a Muzeului de Istorie și Etnografie ce-i poartă numele lui Nicolae Bulat. Amintim că anterior Nicolae Bulat ne-a bucurat cu multe cărți interesante: „Județul Soroca: file de istorie”, “Pe un picior de plai, Tătărăuca Veche, Rudi, Soroca” (coautor Valentina Bulat), “Jupânița cea frumoasă“, “Medicina Ars Nobilisima“, “În căutarea unui mare erou – Generalul Stan Poetaș“, “De la șatră la palat“, ș.a.

Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Soroca, Iorjnița, Volovița, Parcani și alte localități
Articolul următorLocalitățile conduse de exponenți ai „grupărilor criminale” nu vor primi bani din partea Uniunii Europene
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.