La Soroca un elev a fost lovit de mașină la câteva zeci de metri de zebră / VIDEO

0
7930

Astăzi după masă un elev de zece ani a fost lovit de o mașină. Accidentul rutier a avut loc la câteva zeci de metri de trecerea pentru pietoni din preajma Liceului Teoretic “Petru Rareș” din municipiul Soroca.

Băiatul a fost transportat la spital, și după cum ne-a relatat vicedirectorul medical Valeriu Bordian, acesta s-a ales doar cu o sperietură. “Nu are fracturi și nici comoție cranio-cerebrală. Nu este nimic periculos pentru viață”. 

Șoferul ne-a spus că nu avea viteză mare, iar copilul i-a apărut în față de după o mașină și nu a avut cum să-l evite. Poliția cercetează cazul și vine cu câteva recomandări pentru pietoni:
– traversaţi drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor, iar în lipsa acestora pe la colţul străzilor, după ce v-aţi asigurat în prealabil că din ambele sensuri nu se apropie nici un autovehicul;
– pe vreme rea sau întuneric, pentru a fi vizibili purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante;
– nu stați pe partea carosabilă a drumului dar în stații sau pe spațiile destinate pietonilor;
– nu traversați strada în fugă, prin faţa sau prin spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii.


Articolul precedentDe astăzi, este disponibil un nou serviciu de programări online pentru pașapoarte românești
Articolul următorMeteo: astăzi vremea se va încălzi, dar va purta un caracter instabil
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.