La Soroca este mai periculos să mergi pe trotuar, decât pe drum / VIDEO

0
181

Odată cu căderea zăpezii, municipalitatea nu a reușit să țină pasul cu deszăpezirea trotuarelor, iar lipsa presării de sare a transformat aceste zone în adevărate capcane pentru locuitorii orașului. În ultimele zile, locuitorii din Soroca au semnalat că trotuarele din diverse zone ale municipiului au rămas acoperite de zăpadă și gheață, fără niciun efort semnificativ pentru a le face sigure pentru pietoni.

Această situație a dus la creșterea riscului de accidente pe trotuare, iar mulți localnici consideră că este mai periculos să meargă pe trotuare, decât pe carosabil printre mașini. Cetățenii sunt sfătuiți să manifeste o atenție sporită și să evite, pe cât posibil, deplasările pe trotuarele neîngrijite. În condițiile actuale, traversarea străzii la trecerile de pietoni și utilizarea încălțămintei antiderapante sunt recomandate pentru a minimiza riscul de accidente. 

În concluzie, situația periculoasă a trotuarelor din Soroca în perioada de iarnă atrage atenția asupra necesității unei gestionări mai eficiente a deszăpezirii și a întreținerii infrastructurii pietonale, pentru a asigura siguranța locuitorilor în orice condiții meteo dificile.

Ludmila Marjinean


Articolul precedentFals de la Şor: În R. Moldova preţurile la resursele energetice sunt mai mari decât în Europa
Articolul următorDorina Pahom de la Slobozia Vărăncău – la 70 de ani ca la 20 / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.