La Soroca a început marea defrișare a copacilor / VIDEO NO COMMENT

0
964

În această săptămână în municipiul Soroca are loc defrișarea copacilor uscați, care prezentau pericol, informează serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca. Acțiunea a fost precedată de cercetarea copacilor de către comisia Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice (ICAS), invitată la Soroca de către autoritățile locale. Aceștia au emis autorizația de permitere a defrișării a 256 de copaci uscați de pe teritoriul municipiului.

Primăria municipiului Soroca anunță că lemnul va fi distribuit, familiilor nevoiașe din municipiu, pentru foc. Iar cei care au nevoie de lemn sunt invitați să depună o cerere în biroul 415 al primăriei municipiului Soroca.

Secvența video no comment a fost realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentBujorăuca, în căutarea satului pierdut / VIDEO
Articolul următorPrimul film documentar al unui tânăr regizor din Ocolina va fi lansat mâine în România / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.