La Soroca a fost desemnată echipa responsabilă de vaccinarea anti COVID-19

0
808

Recent a fost desemnată echipa responsabile de organizarea procesului de imunizare cu vaccinul anti COVID-19 în raionul Soroca. Prin dispoziția președintelui raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, din comisie vor face parte un vicepreședinte al raionului, șeful Centrului de Sănătate Рublică Soroca, Șeful Direcției Asistență Socială și Protecție а Familiei Sогоса, șefa Secției Protecția Реrsоапеlоr în Etate și cu Dizabilități a DASPF Sоrос și șefa IMSP Centrul de Sănătate Sоrоса.

Categoriile de personal preconizate pentru а fi vaccinate anti COVID 19 va include îп оrdiпеа priorității în etapa I: personalul și beneficiarii din sistemul rezidențial; personalul саrе acordă îngrijiri medicale și sociale la domiciliu; asistenții sociali соmunitari și personalul din cadrul instituțiilor balneo-sanatoriale/reabilitare/recuperare. În etapa a II-a va urma personalul din cadrul altor servicii sociale.

Articolul precedentStrăzi reparate la Soroca doar cu promisiuni / VIDEO
Articolul următorLa capitolul „securitate personală și nivel de criminalitate” suntem „de mijloc”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.