La Schineni au fost aleşi ”Miss şi Mister Primăvară 2018”

0
248

Deşi primăvara se mai lasă aşteptată, ieri la Schineni a avut loc o activitate mai deosebită – concursul ”Miss şi Mister Primăvară 2018”. Localnicii s-au adunat în Căminul cultural din sat pentru a vedea cum pretendenţii la titlul ”Miss şi Mister” îi fac în ciudă frigului de afară prin cântece, scenete şi alte probe la care au fost supuşi cele cinci perechi, eleve şi elevi aleşi pe sprânceană. Evenimentul a fost organizat de cadrul didactic de sprijin Angela Pocitari şi bibliotecara şcolară Andriana Doscoci.

“Elevii au dat dovadă de originalitate, ingeniozitate şi dedicaţie pe parcursul pregătirilor, ne spune Angela Pocitari. Chiar dacă deseori repetiţiile durau ore în şir, participanţii se implicau cu plăcere. Pentru noi, organizatoarele, a fost o experienţă de neuitat, luând în consideraţie faptul că aceasta a fost prima activitate organizată la nivel de comunitate. Ne-am străduit să mobilizăm la maximum participanţii ca să le fie interesant şi să se implice cu plăcere. Am avut îndoieli în ceea ce priveşte numărul de spectatori, din cauza prognozei meteo nefavorabile, dar la un moment dat sala era plină de suporteri: profesori, elevi, părinţi, bunei, rude, etc. Toţi au rămas mulţumiţi de cum a decurs concursul, iar elevii entuziasmaţi şi bucuroşi de rezultatele obţinute. Elevii au propus şi aşteaptă nerăbdători următoarea activitate în care se vor implica cu plăcere”.

Deşi toţi gimnaziştii au fost buni, juriul a decis că de titlul ”Miss şi Mister Primăvară 2018” se vor bucura în acest an Iuliana Tomac şi Sorin Cojuhari, elevi în clasa a IX-a.

Acest articol rezultă din implementarea proiectului „Educaţie mediatică pentru democraţie”, susținut financiar de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională USAID și implementat cu susţinerea Centrului pentru Jurnalism Independent şi “Internews” de ziarul „Observatorul de Nord”. Proiectul îşi propune să promoveze jurnalismul cetăţenesc prin implicarea comunităților din raionul Soroca.


Articolul precedentФЕЙК: ЕС готовит закон, которым обяжет Республику Молдова принимать беженцев
Articolul următorMETEO: Vremea se va încălzi ușor
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.