La data de 2 februarie, în raionul Soroca erau înregistrate, de la începutul pandemiei, 2117 persoane infectate cu coronavirus

0
41

Conform datelor oferite de autorități, de la începutul pandemiei și până la data de 2 februarie 2021, în raionul Soroca erau înregistrate 2117 persoane infectate cu coronavirus, dintre care 1160 de cazuri în municipiul Soroca, după care urmează satul Bădiceni – 198 de cazuri, satul Rublenița – 79 de cazuri și satul Căinarii Vechi – 37 de cazuri. În celelalte localități ale raionului, numărul persoanelor înregistrate infectate este mult mai mic. Pe de altă parte, la data de ieri, în raion mai rămâneau active încă 48 de cazuri.

Din totalul de cazuri active, jumătate – 24, se înregistrează în municipiul Soroca. Urmează satul Iorjnița cu 4 cazuri active; Rublenița, Slobozia Cremene – câte 3 cazuri active; Schineni, Egoreni – câte 2 cazuri active; Rudi, Nimereuca, Regina Maria, Bădiceni, Holoșnița, Căinarii Vechi, Soloneț, Slobozia Vărăncău, Șeptelici, Sobari – cu câte un caz.

Pe de altă parte, la ziua de ieri, în carantină/autoizolare la domiciliu erau 57 de persoane, 20 dintre care din municipiul Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.