Kapushon va evolua la concertul de încheiere a Decadei Naționale a Tineretului la Soroca

1
384

Un concert de excepție, la încheierea Decadei Naționale a Tineretului va avea loc la Soroca. Anunțul a fost făcut de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, care, pe parcursul mai multor zile a desfășurat activități dedicate tinerilor din Soroca. Concertul va avea loc  în Palatul de Cultură, la data de 9 noiembrie.

În cadrul galei de încheiere vor fi nominalizați cei mai activi și ingenioși tineri, care s-au manifestat și implicat pe parcursul anului în mai multe domenii precum sport, activism civic, proiecte de tineret, Consiliu al elevilor.

Atmosfera va fi încinsă de către interpretul Kapushon, apreciat de tinerii din Republica Moldova, datorită muzicii sale specifice și originale. Concertul începe la ora 17.30.

Evenimentul este organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, Consiliul Raional Soroca și Primaria Soroca. Activitatea este realizată în cadrul Planului de Acțiuni în Domeniul Tineret pentru anul 2018. Decada Națională a Tineretului este marcată în fiecare an, în luna noiembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.