Jucătoarea moldoveană Cristina Zaruba, campioană europeană de tineret la jocul de dame

0
34

Jucătoarea moldoveană Cristina Zaruba, maestră a sportului, a cucerit la Kranevo (Bulgaria) titlul de campioană europeană de tineret la jocul de dame, versiunea universală, la toate cele trei probe din concurs — joc clasic, rapid și blitz.

Un titlu de campioană continentală a obținut și coechipiera Ana Sleahovscaia la categoria de vârstă Under-19. Ea a fost cea mai bună în turneul de joc clasic. În plus, performera s-a învrednicit de două medalii de bronz la probele blitz și rapid. În posesia distincțiilor au intrat Maxim Dolapci (aur și argint), Andreea Gorun (bronz), ambii la categoria de vârstă până la 17 ani, Daria Dolapci (3 medalii de bronz la categoria de vârstă până la 10 ani), Alexandrina Batrîncea (3 medalii de argint) la categoria de vârstă până la 8 ani.

Selecționata feminină alcătuită de Cristina Zaruba, Ana Sleahovscaia, Andeea Gorun, Gabriela Tihon, Daria Dolapci și Alexandrina Batrîncea s-a situat pe locul doi în clasamentul general, iar formația mixtă compusă din băieți și fete a ocupat locul trei.

Articolul precedentFALS: Candu și Năstase au convenit să creeze ”o nouă coaliție proeuropeană”
Articolul următorFotografia zilei: Renaşterea satelor…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.