Iurie Tănase: “Unii sunt deranjați de faptul că sunt un funcționar care fac față lucrurilor”

1
498

După publicarea articolului “Cu mașina de serviciu la afacerea personală?!”, vicepreședintele raionului Soroca, Iurie Tănase a venit cu o reacție și pe rețelele de socializare. O reproducem mai jos.

“Aduc la cunoștință opiniei publice că GȚ “Tănase Iurie” nu are în proprietate frigider în satul Hristici și nici în altă parte, asta este prima minciună. A doua este că folosesc automobilul în scop personal, informez că mă aflu la un frigider din raionul Soroca pe chestiuni de serviciu în calitate de vicepreședinte responsabil de agricultură. Știu că cei care au pus la cale această mizerie sunt deranjați de faptul că sunt un funcționar care fac față lucrurilor și asta deranjează cel mai mult, lipsindu-i de orice șanse la următoarele alegeri. Despre ei voi vorbi cu probe foarte documentate și o să vedeți cine încearcă să-mi dea lecții de moralitate. Vreau doar să le spun, că nu mor caii când vor câinii” se menționează în postarea oficialului.

Amintim că la redacție ne-a fost trimisă o fotografie cu mașina de serviciu a vicepreședintelui raionului Soroca, Iurie Tănase, cu informația că aceasta a fost surprinsă lângă frigiderul din satul Zastânca în care GȚ ”Iurie Tănase” din satul Hristici ținea merele, unde “aducea lumea la lucru cu mașina de serviciu”.

Anterior am publicat o fotografie cu mașina de serviciu a vicepreședintei raionului Soroca, Alla Bordianu, parcată în zi de odihnă în preajma pieței din centrul municipiului Soroca. 

Articolul precedentDrumul bun și accesibil spre comuna Vasilcău a fost reabilitat în proporție de 10 la sută
Articolul următorTransportul hipomobil și motocultoarele – o sursă „sigură” de pericol, pe drumurile publice
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. S-a observat undeva, de càtre cineva, o maşinà de serviciu….
    Ràspuns: Da ce aceasta e crimà..?
    Cumpàraţi maşini noi, cà sà vedem şi noi….cu ce le îndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.