Cu mașina de serviciu la afacerea personală?! Iurie Tănase: “Dacă au probe că duceam lucrătorii, să le prezinte”

0
4812

La redacție ne-a fost trimisă o fotografie cu mașina de serviciu a vicepreședintelui raionului Soroca, Iurie Tănase, cu informația că aceasta a fost surprinsă lângă frigiderul din satul Zastânca în care GȚ ”Iurie Tănase” din satul Hristici ținea merele, unde “aducea lumea la lucru cu mașina de serviciu”. 

L-am contactat pe vicepreședintele raionului Soroca, Iurie Tănase, ca să-i aflăm opinia, iar acesta a negat orice folosire a transportului de serviciu pentru interesul personal. “Dacă eram în pădure sau în altă parte, este una, dar eu eram la un frigider agricol. Eu la Consiliul Raional Soroca sunt responsabil de agricultură, iar acolo am mers pe chestiuni de serviciu. Dacă au probe că duceam lucrătorii, să le prezinte.”
 

Îndemnăm cititorii care surprind demnitari locali sau de rang republican care folosesc  mașina de serviciu în interes personal, să ne trimită fotografii sau secvențe video și să monitorizăm împreună cum se utilizează resursele publice de cei aleși.

Articolul precedent„Ar fi păcat să mă plâng de viață…” – de la Veronica Pârlea-Conoval cetire
Articolul următorUn sorocean de 19 ani a pus la cale o schemă financiară, în urma căreia 27 de victime au reclamat prejudicii de circa 500.000 de lei
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.