IP „Dinastia Romanciuc” din satul Vădeni – printre laureații Concursului literar-artistic „Ion Creangă – Mărțișorul literaturii române”

0
72
   Direcția învățământ Soroca vine cu o nouă veste îmbucurătoare – reprezentanții Instituției Publice Gimnaziul „Dinastia Romanciuc” din Vădeni au câștigat locuri de frunte la concursul republican literar-artistic „Ion Creangă – mărțișorul literaturii române.
 
Este vorba despre profesoara Tatiana Graur, căreia i-a fost Decernată Diploma de MENTOR, pentru pregătirea excelentă a elevilor în cadrul concursului și Diploma de EXCELENȚĂ pentru coordonarea excelentă a activității elevilor în cadrul concursului, dar și despre elevii Iuliana Nistor și Dumitru Negoiță, care s-a învrednicit de Diplome de gradul III la secțiunea „Interpretare artistică” și, respectiv la secțiunea „Creație plastică”. BRAVO!!! (SURSA: Direcția Învățământ Soroca)
Articolul precedentCererile de solicitare a motorinei acordate de România au fost evaluate. Soroca nu se regăsește printre raioanele cu cele mai multe astfel de cereri.
Articolul următorBoris Andonii pleacă din funcția de vicepreședinte al raionului Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.