ÎNVĂȚĂMÂNT: Donația UNICEF a ajuns și la Soroca

0
61
Foto: Direcția Învățământ Soroca

Mai multă siguranță pentru copii în condiții de epidemie grație unui ajutor din partea UNICEF. Circa 5400 litri de dezinfectant lichid pentru mâini și 12000 bucăți de săpun solid au ajuns la Soroca, informează Direcția Învățământ. Potrivit sursei, acestea urmează a fi distribuite în școlile și grădinițele din raion.

Amintim că lotul oferit de UNICEF include 68.000 de litri de săpun lichid, 454.000 de bucăți de săpun solid și peste 136.000 de litri de dezinfectant lichid pentru mâini pentru școlilor și grădinițelor din țară.

În total, peste 2.600 de instituții de învățământ, care includ aproape 23 de mii de clase și grupe vor beneficia de aceste produse, care vor satisface necesitățile pentru o perioadă de trei luni.

Donația face parte din Programul de prevenire și răspuns la COVID-19, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Asistență Internațională (USAID) și implementat de UNICEF Moldova. Proiectul face parte din asistența de 2,2 milioane USD oferită de Guvernul SUA, prin intermediul USAID, pentru a stopa răspândirea COVID-19 în Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.