Interviu cu Președinta Maia Sandu la finalul vizitei în Soroca / VIDEO

0
2608

Astăzi, 16 februarie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, însoțită de consilierii Veaceslav Negruța, Ala Nemerenco și purtătoarea de cuvânt Sorina Ștefârță, a întreprins o vizită de lucru în raionul Soroca.

Pe parcursul zilei, doamna Maia Sandu a participant la mai multe ședințe, inclusiv cu participarea vicepreședinților raionului Soroca, Svetlana Păunescu, Boris Andoni și Ala Bordianu; cu primarii din raionul Soroca; cu medicii din raion; cu agenții economici, dar și cu reprezentanții societății civile, reprezentați de organizațiile de tineret, ONG-uri și mass-media locală. La finele vizitei, doamna președinte a acordat un interviu pentru „Observatorul de Nord”.

Interviul a fost realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentAgenții economici din Soroca au vorbit cu Președinta Maia Sandu despre problemele pe care le au / VIDEO
Articolul următorȘi astăzi vom avea temperaturi sub zero grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.