Întâlnirea redacției „Observatorului de Nord” cu voluntarii din comuna Volovița

0
19

Cu o zi înainte de a marca Ziua Internațională a Copiilor, redacția ziarului “Observatorul de Nord” s-a întâlnit cu tinerii voluntarii din comuna Volovița.


Citește și: Tinerii voluntari din Voloviţa rezolvă problemele comunităţii (VIDEO)


Cine nu cunoaște, cele două sate din comună, Voloviţa şi Alexandru cel Bun, mai bine de doi ani de zile nu au poștaș. Redacția OdN, în colaborarea cu IP Gimnaziul „Alexandru Lupașcu”, însă, au găsit o soluție. Acum ei distribuie pe la casele oamenilor nu doar scrisori, dar și ziarul “Observatorul de Nord”. Oamenii din sat îi cunosc și îi așteaptă în fiecare zi de vineri.  La întâlnirea cu voluntarii am discutat despre noutățile din sat, dar și despre contribuția lor la informarea comunității în care locuiesc. Ei ne-au spus că fac acest lucru din plăcere și că sunt mulțumiți de reacțiile cititorilor și rezultatele implicării lor, la formarea unei comunități mai informate, deci mai puternice.

În ajunul Zilei Internaționale a Copiilor voluntarii din Volovița au fost menționați cu Diplome, premii bănești și câteva ore de distracție din partea Primăriei Volovița și redacției „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.