Tinerii voluntari din Voloviţa rezolvă problemele comunităţii (VIDEO)

A devenit deja o tradiţie pentru câţiva elevi din comuna Voloviţa ca în ziua de vineri după lecţie să meargă spre Oficiul poştal din localitate. De la începutul anului aceşti voluntari distribuie ziarele şi scrisorile pe motiv că în cele două sate din comună, Voloviţa şi Alexandru cel Bun, nu mai sunt poştaşi. Colaborarea dintre publicaţia “Observatorul de Nord” şi Gimnaziul “Alexandru Lupaşcu” din comuna Voloviţa este o acţiune binevenită pentru săteni, care astfel nu mai sunt lipsiţi de ştirile locale şi nu numai.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.