Întâlnirea conducerii raionului cu Ambasadorul Ungariei și reprezentantul PNUD Moldova

0
20

Ieri a avut loc o întrevedere a reprezentanților administrației publice locale cu Excilența Sa Matyas Szilagyi, Ambasadorul Ungariei și Excilența Sa Dafina Gherceva, Coordonatorul rezident al ONU şi reprezentantul permanent al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Republica Moldova.

Reprezentanta PNUD Moldova, Dafina Gherceva, a declarat că “vizita în Soroca are scopul ca să aducem la cunoștință partenerilor noștri despre problemele cu care se confruntă regiunea și oportunitățile care există la moment. Despre aceasta urmează să discutăm și să identificăm domeniile în care ne-am putea real implica. Există multe probleme, dar trebuie soluționate cele mai prioritare”.

La rândul său, vicepreședintele raionului Soroca, Vladimir Nicuța, a prezentat care este situația în raion la mai multe capitole și a menționat că conducerea raionului este deschisă pentru a crea relații noi de colaborare și parteneriat în diverse domenii.

De asemenea, în cadrul întrevederii s-a discutat despre dezvoltarea potențialului administrației publice locale de nivelul I și II pentru a atrage investiții și a crea noi locuri de muncă.

 

Articolul precedentRuta “Soroca — Iampol”: utopie sau realitate?
Articolul următorCând mergem la grădiniţă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.