Întâlnire virtuală a elevilor de la CTA din Soroca cu elevii de la Liceul Tehnologic din Hârlău și cei de la Centrul de Resurse Educaționale pentru Copii Dotați cu Performanțe

0
58
  Recent, un grup de elevi de la Colegiul Tehnic-Agricol din Soroca au avut o întâlnire virtuală, colegii lor de la Liceul Tehnologic din orașul Hârlău, județul Iași și cei de la Centrul de Resurse Educaționale pentru Copii Dotați cu Performanțe.
    Evenimentul a avut loc în cadrul Proiectului Transnațional “Educație on-line fără hotare”, cu genericul ”Promovarea identității locale prin Firma de exercițiu, etapa 2021-2022”. Elevii soroceni au fost ghidați de profesorii Victoria Bugai și Ghenadie Vlas, elevii de la Hârlău l-au avut ca mentor pe profesorul-coordonator Anca Munteanu, iar profesor-coordonator al Centrul de Resurse Educaționale pentru Copii Dotați cu Performanțe a fost doamna Maria Stepanyants.
   Elevii din cele trei instituții s-au arătat încântați de această idee de parteneriat și sunt deschiși spre o colaborarea frumoasă și reciproc avantajoasă. (SURSA: Colegiul Tehnic-Agricol din Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.