Inspectoratul de Poliție din Soroca recrutează voluntari. Tu poți fi unul din ei

0
103
  Inspectoratul de Poliție Soroca informează despre demararea procesului de recrutare și formare a echipei de voluntari în cadrul entității pentru anul 2023. Ai și TU șansa să devii voluntar şi parte a echipei Inspectoratului de Poliție Soroca.
  Dacă ești interesat, nu ezita să te înscrii, oportunitățile oferite sunt: Alăturarea unei echipe și integrarea profesională; Posibilitatea de studiere și autodezvoltare;  Alegerea unei orientări în carieră; Dezvoltarea și consolidarea respectului pentru muncă.
  Voluntarii, urmează a fi implicați de comun cu polițiștii în activități de informare/sensibilizare în cadrul manifestărilor din societate și contribuirea la crearea unui mediu mai sigur în dezvoltarea patriotismului și respectului față de valorile naționale creându-se astfel o imagine bună pentru o eventuală angajare.
  Astfel, persoanele care doresc să facă parte din echipa de voluntari a Inspectoratului de Poliție Soroca, sunt îndemnate să se adreseze pentru a depune actele necesare la Inspectoratul de poliție Soroca (Secția resurse umane), pe adresa mun. Soroca, strada Ion Creangă,18, iar pentru mai multe informaţii să apeleze la numerele de telefon: 060410022; 062162291. (FOTO: Inspectoratul de Poliție Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentVasile Zăbrian, unul din cei mai titrați antrenori soroceni de fotbal a intrat în posesia unui premiu de 218 euro
Articolul următorIncendierea resturilor vegetale se sancționează cu amenzi de 10.000 – 40.000 de lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.