Inga Vlas: „Iubesc totul ce este legat de imaginație”

0
1115

Soroceanca Inga Vlas la cei de 24 de ani speră ca hobby-ul pentru care-și dedică acum timpul liber, să devină activitatea ei de bază. Este abia la început de cale și are nevoie de timp și cât mai multă practică, pentru a-și mări viteza de lucru. Are multă răbdare și primește plăcere colosală din ceea ce face. 

Inga, este originară din raionul Soroca, satul Dărcăuți, dar de ceva timp s-a mutat în orașul Florești. A absolvit Colegiul de Industrie Ușoară din municipiul Bălți, specialitatea modelier tehnolog a tricotajului, a și lucrat în acest domeniu ca maistru sector în ultimul an de colegiu.

Am decis să plec la Chișinău la universitate, unde am făcut contabilitate un an, mi-am dat seama că științele exacte nu sunt pentru mine. De felul meu sunt o fire mai creativă, iubesc totul ce este legat de imaginație”, a spus Inga.
În copilărie îi plăcea să confecționeze lucruri din biser, cosea diferite floricele pe care mai apoi le aranja într-o compoziție frumoasă în vază. Având 16-17 ani, pentru prima dată a încercat să facă unghii. Nu a practicat atunci cursuri, doar privea video în YouTube și a încercat să redea pe unghiile colegelor și prietenelor ei din sat.
„Pe timp de vară am avut această ocupație interesantă, dar abandonasem hobby-ul dat. Întotdeauna aveam gândul să mă întorc la el. Și iată peste 7 ani am decis să fac cursul de bază, pentru a face totul cu ustensile sterile și materiale calitative. De la absolvirea cursului, au trecut aproximativ două săptămâni. Sper să evoluez în această sferă, căci doresc mult ca acest hobby, să devină activitatea mea de bază”, a mai adăugat Inga.
Îi dorim mult succes, și ca dorințele ei să devină o realitate frumoasă în viitorul apropiat.
Articolul precedentFestivalul Național al Mărului în imagini / GALERIE FOTO
Articolul următorBREAKING NEWS: Trei rachete de croazieră rusești au tranzitat teritoriul RM, una din ele în direcția satului Rudi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.