Încă un succes de răsunet a tinerilor fizicieni de la LT „Constantin Stere”. Bravos !!!

0
633

Tinerii fizicieni de la LT „Constantin Stere” din Soroca ne-au deprins deja cu succese memorabile la diferite consursuri republicane, iar de curând discipolii profesorilor Victor Ciuvaga și Rodica Roman și-au mai înscris în palmares un succes remarcabil. După cum scrie pe pagina sa de Facebook, profesorul Ciuvaga, la Consursul republican, dedicat memoriei celui care a fost Mihai Marinciuc sorocenii au ocupat un onorabil loc III, în consursul pe echipe.

Și mai impresionant este acest succes dacă ținem cont de faptul că la concurs au participa circa 500 de tineri fizicieni din Republica Moldova, iar ai noștri au fost devansați înclasament doar de LT „Orizont” din Durlești și LT „Mircea Eliade” din capitală, instituții cu succese impresionante, inclusiv pe plan internațional. Astfel, elevii de la LT „Constantin Stere” au câștigat un premiu I, un premiu II, un premiu III și patru mențiuni.

Pe de altă parte, foarte bine s-au prezentat în concurs și tinerii de la IP CRECP din Soroca, care s-au situat pe locul 9 cu un premiu II, un premiu III și o mențiune.

Apropo, în primele 15 locuri pe echipe s-a mai situat doar încă o echipă din provincie, tinerii de la LT „Suhomlinski” din Edineț.

Elevilor, bravo!Cinste și onoare profesorilor și administrațiilor acestor instituții de învățământ!


Articolul precedentCe spun internauții despre pistele pentru bicicliști de la Soroca? /VIDEO
Articolul următorVezi cine ne-a dus faima la Concursul de fizică „Mihai Marinciuc”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.