Încă un succes de răsunet a tinerilor fizicieni de la LT „Constantin Stere”. Bravos !!!

0
633

Tinerii fizicieni de la LT „Constantin Stere” din Soroca ne-au deprins deja cu succese memorabile la diferite consursuri republicane, iar de curând discipolii profesorilor Victor Ciuvaga și Rodica Roman și-au mai înscris în palmares un succes remarcabil. După cum scrie pe pagina sa de Facebook, profesorul Ciuvaga, la Consursul republican, dedicat memoriei celui care a fost Mihai Marinciuc sorocenii au ocupat un onorabil loc III, în consursul pe echipe.

Și mai impresionant este acest succes dacă ținem cont de faptul că la concurs au participa circa 500 de tineri fizicieni din Republica Moldova, iar ai noștri au fost devansați înclasament doar de LT „Orizont” din Durlești și LT „Mircea Eliade” din capitală, instituții cu succese impresionante, inclusiv pe plan internațional. Astfel, elevii de la LT „Constantin Stere” au câștigat un premiu I, un premiu II, un premiu III și patru mențiuni.

Pe de altă parte, foarte bine s-au prezentat în concurs și tinerii de la IP CRECP din Soroca, care s-au situat pe locul 9 cu un premiu II, un premiu III și o mențiune.

Apropo, în primele 15 locuri pe echipe s-a mai situat doar încă o echipă din provincie, tinerii de la LT „Suhomlinski” din Edineț.

Elevilor, bravo!Cinste și onoare profesorilor și administrațiilor acestor instituții de învățământ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.