Încă un medic din Soroca a fost răpus de COVID-19

0
1653

Încă un lucrător medical a decedat din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou. Este vorba despre Valeriu Crivoi, medic obstetrician-ginecolog, care activa în cadrul Spitalului Raional Soroca.

Informația este confirmată pentru Observatorul de Nord de vicedirectorul medical al Spitalului Raional Soroca, Valeriu Bordian. Potrivit sursei, doctorul Crivoi a fost internat cu COVID-19 la începutul lunii aprilie, în Spitalul raional Soroca. După o perioadă de tratament, medicul a fost transferat la Chișinău.

Valeriu Crivoi a decedat la 26 mai, seara, ne-a mai comunicat domnul Bordian.

Foto: facebook.com

Acesta este al doilea deces în rândurile lucrătorilor medicali din raionul Soroca. Amintim că la data de 3 aprilie, COVID-19 a răpus medicul Ludmila Caraion, care activa la Substația Medicală Urgentă din Soroca.

În țară, 16 lucrători medicali au decedat în urma complicațiilor provocate de infecția COVID-19.

Articolul precedentDrepturile omului: Garanții vs Realități – Acțiunile de bullying încalcă drepturile elevilor la educație și sănătate
Articolul următorArheologii vin astăzi la Soroca să cerceteze beciul vechi găsit în centrul municipiului
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.