Încă trei puncte prețioase pentru floreșteni

0
20

Până când meciurile din Divizia Națională au fost „contramandate” pentru sfârșitul lunii iunie (din cauza meciurilor amicale ale selecționatei Republicii Moldova, unul dintre care, cu Republica Kongo, nu a mai avut loc), în celelalte eșaloane ale fotbalului moldovenesc au avut loc etapele ordinare.

Astfel, în Diviza A un nou succes au repurtat floreștenii, care au câștigat, la limită, în fața unei mai veche rivale: FC CAHUL 2005-REAL SUCCES: 2-1; GRĂNICERUL-VICTORIA: 1-2; SPARTA-CODRU: 2-3; FC SIREȚI-FC SÂNGEREI: 3-1, ISCRA-FC FLOREȘTI: 0-1; CF UNGHENI-SAXAN: 4-1.După șase etape clasamentul se prezintă astfel: Etapa cu numărul 7 va avea loc pe data de 16 iunie. Cel mai tare va fi, cu siguranță, meciul de la Cricova, în care „gazdele”, FC Florești, vor primi replica fotbaliștilor de la CF Ungheni, echipa de pe locul III.

La fel de interesante se așteaptă și partidele de la Sângerei, unde gazdele vor juca cu FC Codru, dar și meciul de la Sireți, dintre echipa din localitate și formația din Cahul. În celelalte meciuri se întâlnesc Real Succes-Iscra și Saxan-Grănicerul.

Dan AOLEI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.