Încă o tentativă de suicid în raionul Soroca

0
1522

Poliția din Soroca a fost sesizată la 19 septembrie despre faptul că, un bărbat de 67 de ani, locuitor al satului Vădeni, din raionul Soroca, ar fi încercat să se sinucidă. Din cercetările preliminare, polițiștii au stabilit că, bărbatul fiind sub influența băuturilor alcoolice, la domiciliul său și-ar fi cauzat o plagă tăiată în regiunea abdomenului cu un obiect ascuțit, informează Inspectoratul de Poliție Soroca.

Versiunea preliminară ar fi tentativă de suicid, iar alte circumstanțe se stabilesc, ne-a declarat Svetlana Talpă, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca. 

Amintim că săptămâna trecută a avut loc alt caz similar. La 14 septembrie, în jurul orei 15:00, la Inspectoratul de Poliție Soroca a fost înregistrată informația telefonică parvenită de la o femeie – locuitoare a orașului Soroca, care a comunicat că concubinul său, un bărbat de 64 de ani, și-ar fi aplicat o plagă de cuțit în abdomen. Fapta a avut loc pe fonul consumului excesiv de băuturi alcoolice. Bărbatului i-a fost acordat ajutor medical, iar de spitalizare a refuzat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.