Încă 10 medalii pentru judocanii soroceni

0
53

Sala de sport a Liceului teoretic „Petru Rareș” a găzduit tradiționalul turneu la judo „CUPA PRIMARULUI MUNICIPIULUI SOROCA”, la care și-au dat concursul circa 170 de luptători din Ucraina, Republica Moldova și România.

O evoluție foarte bună au avut luptătorii soroceni, discipoli ai antrenorilor Vitalie Lohov și Ștefan Dragan, antrenor emerit. În total, gazdele competiției au câștigat 10 medalii, dintre care patru medalii de aur — ARTIOM GHERȚA, BOGDAN VRANCEAN, ILARION CEBAN, IHTIANDRU FEDCO, trei medalii de argint — NIKITA VRANCEAN, TRISTAN STEMPOVSCHI, GHEORGHE GHEORGHIEȘ și trei medalii de bronz — DAN CRIMENSCHI, ADRIAN MIHALCEAN; CRISTIAN BRAGARENCO.

La desfășurarea reușită a competiției și-au adus aportul administrația primăriei municipiului Soroca și a LT „Petru Rareș”, dar și antrenorii Școlii sportive raionale și voluntarii Clubului Sportiv „Șoimii soroceni”.

Dan AOLEI

Articolul precedentHidrocentralele — o amenințare pentru Nistru (II)
Articolul următorO țigară reduce durata vieții cu șapte minute
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.