În Soroca și în alte cinci orașe a fost inaugurată expoziția de fotografii „Realități 2020”. Printre eroi este și un sorocean…

0
150

A fost inaugurată expoziția foto „Realități 2020” organizată pentru al patrulea an consecutiv de Asociația Reporterilor „Oameni și Kilometri”. Printre cele cinci teme documentate de fotografi este și activitatea sculptorului de la Cosăuți, Ion Lozan. 

“Cele 50 de fotografii ne prezintă realitatea din cele mai îndepărtate spații geografice și sociale ale Moldovei, de altfel, invizibilă din cauza distanței în kilometri și filtrelor presei comerciale. Colecția de imagini, ca și articolele scrise de echipa „Oameni și Kilometri”, transmit puternice mesaje sociale și arată unde schimbările și reformele sunt într-adevăr necesare. Autorii fotografiilor sunt Aurelia Borzin, Tanya Obuh, Vadim Șterbate, Tatiana Beghiu și Natalia Gârbu, selectați în cadrul unui concurs de burse menite să susțină și să promoveze fotografia documentară și foto-jurnalismul. Mulțumim finanțatorilor National Endowment for Democracy pentru suportul financiar” menționează organizatorii.

Expoziția poate fi văzută în Cetatea Soroca (la nivelul doi), la momentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, la statuia lui Ștefan cel Mare și Sfânt din Edineț, la intrarea în Parcul Municipal din Bălți (fotografiile fiind păzite chiar de tancul din preajmă), în Parcul din Ialoveni și în Piața Horelor din Cahul. Expoziția „Realități 2020” este deschisă până pe 31 august 2020.


Articolul precedentConsiliul Raional Soroca anunță concurs pentru ocuparea unei funcții publice vacante
Articolul următorLIVE: Va fi dat jos Guvernul Chicu? Vedeți în direct ședința Parlamentului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.