În prima etapă a campionatului raional la fotbal, gazdele nu au cedat nici un punct

0
411

Fotbal

 Gazdele au început în forță noul campionat al raionului Soroca la fotbal: în meciurile inaugurale, care s-au desfășurat duminică, 13 septembrie, au fost consemnate următoarele rezultate: SOROCA-RUBLENIȚA: 4-2; STEAUA (Racovăț)-VOLOVIȚA: 3-2; VISOCA-PRIETENIA AGRO: 5-2; BĂDICENI-OCOLINA: 2-0.

Astfel, în prima etapă patru echipe au început cu dreptul, iar altele patru – cu stângul. Surpriza cea mare vine de la Visoca, unde gazdele au învins puternica formație antrenată de doamna Maria Tașnic. Să mai menționăm și faptul că, „steliștii” au învins cu greu echipa din Volivița, fotbaliștii din Ocolina și-au vândut scump pielea la Bădiceni, iar în meciul dintre „orășeni” și elevii lui Ilie Manea, în trei din cele patru goluri încasate de vină a fost portarul. Duminică, 20 septembrie, au loc meciurile etapei a II, în care se întâlnesc: OCOLINA-SOROCA, PRIETENIA AGRO-BĂDICENI, VOLOVIȚA-VISOCA, RUBLENIȚA-STEAUA. (Dan AOLEI)

Articolul precedentRM: minus 317 mii persoane în ultimii 10 ani
Articolul următorCând toamna este ca vara
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.