În instituțiile de învățământ din raionul Soroca se înregistrează cel mai mic număr de infectări, din ultima perioadă

0
212
După învățătură și răsplată: 15 zile de vacanță pentru elevi!
După învățătură și răsplată: 15 zile de vacanță pentru elevi!

   La sfârșitul săptămânii trecute Ministerul Educației și Cercetării a prezintat un Comunicat de presă, conform căruia în instituțiile de învățământ din Republica Moldova „tabloul” epidemiologic se prezenta astfel: în învățământul primar, gimnazial și liceal se înregistrau 541 de cazuri noi, în învățământul profesional tehnic – 89, iar în cel superior – 51 de cazuri.

  În instituțiile de învățământ din raionul Soroca situația epidemiologică este una satisfăcătoare. După cum ne-a relatat șefa Direcției raionale Învățământ, Angela Mușenco, la ziua de luni, 14 februarie, în instituțiile de învățământ situația era cea mai bună din ultima perioadă, înregistrându-se doar 3 cazuri de infectare la cadrele didactice, 7 cazuri de infectare a elevilor și un caz de infectare printre personalul auxiliar. Doar o clasă a XI de la un liceu din oraș studiază online, pe motiv că un elev a fost testa pozitiv.

Astfel, prognozele sumbre ale specialiștilor, conform cărora odată cu revenirea elevilor în clase situație epidemiologică se va înrăutăți, nu s-au adeverit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.