În care localități din raionul Soroca, nu au ajuns doar câteva voturi pentru a înclina balanța spre alte partide? / INFOGRAFIC

0
813

După ce am publicat cum s-a votat în satele din raionul Soroca, revenim cu unele detalii mai interesante. De exemplu în care localități diferența dintre partidele care au obținut majoritatea susținerii locale, a fost mai mică de zece voturi.

La Sobari, sat unde au votat și cetățenii din Valea și Livezi, PAS și BECS au acumulat câte 40 de voturi. La Cureșnița, PAS a depășit BECS cu 2 voturi, scorul fiind de 55 la 53, iar la Cureșnița Nouă 55 vs 56, în favoarea BECS. La Dărcăuți scorul a fost de 218 vs 212 pentru comuniști și socialiști, la fel și la Rublenița Nouă diferența a fost de doar 5 voturi în favoarea BECS. La Parcani BECS a câștigat cu 4 voturi, scorul fiind de 117 la 113.

Articolul precedentIon BABICI: ”Din data de 12 iulie noi suntem în slujba cetățenilor, indiferent pentru cine aceștia au votat pe data de 11 iulie”
Articolul următor2.300.000 lei a alocat guvernul pentru 23 de îndemnizații unice urmașilor personalului medical care a murit de COVID-19
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.