În atenția familiilor cu tripleți și cvadrupleți născuți în anul 2020

0
155

În luna decembrie a anului 2020 se va organiza cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Crăciunul Copiilor! Fiind o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie, dar mai ales pentru copilași, Crăciunul Copiilor este o petrecere magică unde adunăm la un loc personaje din poveste, roboți și animatori, ateliere de creație, dansuri în jurul bradului și cel mai important – cadouri pentru fiecare copil de la Moș Crăciun!

De asemenea, revista Odoraș a transformat deja în tradiție ca la evenimentul anual – Crăciunul Copiilor, să ajute mai multe familii cu tripleți sau chiar cvadrupleți născuți în anul curent. Astfel, familiile în care s-au născut tripleți sau cvadrupleți în anul 2020 și doresc să beneficieze de actul de binefacere din cadrul evenimentului Crăciunul Copiilor, le îndemnăm să completeze formularul de înregistrare.

În anul 2019, Odoraș cu ajutorul partenerilor și al sponsorilor, a reușit să ofere ajutoare pentru șase familii cu tripleți și cvadrupleți. Familiile beneficiare au primit cadouri în funcție de necesitățile pe care le au, dar absolut pentru toate au fost pregătite scutece și articole de igienă, produse alimentare, hăinuțe și încălțăminte, tehnică de uz casnic (cum ar fi frigider, mașină de spălat, cuptor cu microunde), biciclete și manej, bunătăți pentru masa de Crăciun și ajutor material pentru fiecare familie.

Sursa: ODORAȘ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.