„IMPLICĂ-TE ÎN DISCUȚIE”

0
126

Pentru a apropia societatea civilă de Administrația Publică Locală și pentru a face activitatea APL mai transparentă, Asociația Obștească „INFO DAVA” cheamă cetățenii să se implice în dezbaterea problemelor incluse în ordinea de zi a ședințelor Consiliilor locale și participarea lor la ședințele Consiliilor locale.

Despre activismul Dvs., dar și despre succesele și insuccesele rezultate din implicarea Dvs. în viața societății, vă rugăm să ne informați pe adresele de e-mail infodava.soroca@gmail.com sau vcobasneanu@gmail.com

Activitățile sunt parte a Proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), care va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.