IGP: 14 percheziții, inclusiv în raionul Florești și zeci de muniții și arme ridicate

0
78

  Astăzi, ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI în comun cu cei ai  Direcției Generale Urmărire Penală, sub conducerea procurorilor PCCOCS și cu suportul mascaților de la BPDS ”Fulger”, au efectuat 14 percheziții în mun. Chișinău și raioanele Ialoveni, Căușeni, FLOREȘTI, Cimișlia, Criuleni, Sîngerei și orașele Strășeni, Leova, Ștefan Vodă, transmite politia.md

  Perchezițiile s-au desfășurat la  14 persoane cu vârste cuprinse între 32 și 61 de ani, suspectate că ar deține arme, termovizoare, precum și alte obiecte, folosite la acțiuni de braconaj pe teritoriul țării. 

   În urma acțiunilor întreprinse au fost depistate și ridicate patru arme dintre care una cu  țeavă lisă,  două termovizoare de model ”Fortuna 6 L” și ”Pulsar”, un pistol cu glonț, unul de model TT, două lunete, sute de  cartușe cu diferit calibru deținute ilegal, etc.

  Munițiile erau adaptate și folosite de către suspecți pentru vânătoarea  animalelor sălbatice, în lipsa autorizației corespunzătoare și în perioada interzisă, pe timp de noapte (braconaj).

Bunurile au fost ridicate, iar polițiștii continuă cercetările sub toate aspectele legale, pentru a stabili circumstanțele ilegalităților comise.

Conform legislației în vigoare suspecții riscă  închisoare de la 2 la 7 ani.

 

 

.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCURS VALUTAR: leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro și se depreciază față de dolar
Articolul următorSalvatorii moldoveni au ajuns în Turcia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.