„Iepurașul Darcu bea apă curată” și-i învață și pe picii din satele Dărcăuți, Mălcăuți, Bădiceni, Grigărăuca, Baxani și Visoca să facă același lucru

0
75
   
 
Abilitarea Cetățenilor îb Republica Moldova: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE
  „Iepurașul Darcu bea apă curată” – Astfel se numește spotul video, care  sensibilizează copiii și maturiii din satele Dărcăuți, Malcăuți, Bădiceni, Grigoreuca, Baxani și Visoca r. Soroca pentru consumul apei potabile.

    Acest spot a fost elaborat la inițiativa Asociației Obștești asociația obștească „Pro Comunitate Băhrinești”. Altfel, activitatea a fost precedată de webinarul „ÎNSUFLEȚIREA DESENELOR” cu Mihaela Buzgan, artistă și animator din Moldova, care a studiat animația de personaj la Universitatea la The Animation Workshop VIA University în Danemarca, activitate la care au participat 30 copii de 10 – 15 ani din satele Dărcăuți, Malcăuți, Bădiceni, Grigoreuca, Baxani și Visoca r. Soroca.
   AO Pro Comunitate Bahrinesti este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul Cetățeni activi pentru apă potabilă în localitățile grupului „Vest” din r. Soroca.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.