Iată lista candidaților PSRM pentru Consiliul Raional Soroca

0
1326

Observatorul de Nord a decis să publice, conform ordinii înregistrării, listele partidelor și numele candidaților independenți pentru fotoliile de consilieri în Consiliul raional Soroca la alegerile locale din 5 noiembrie 2023. Să studiem componența listelor înainte de a vota și să aflăm cine vrea să ne conducă.

Iată lista candidaților din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova: Sursa: Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale raionale Soroca, nr. 29.

Mai multe articole despre campania electorală în raionul nostru și listele cu ceilalți concurenți electorali le veți găsi la rubrica Alegeri Locale Soroca 2023! Amintim că la 5 noiembrie în Republica Moldova vor avea loc alegerile locale generale în care cetățenii vor alege conducerea locală de nivelul I și II. Astfel, fiecare alegător va primi trei buletine de vot, pentru a alege primarul din localitatea sa, consilierii locali/municipali și consilierii raionali.

NOTA BENE: Listele candidaților ar putea modificate până la alegeri de către partidele politice.


Articolul precedentPăsările sălbatice de pe Nistru, lângă satul Holoșnița, pot fi purtătoare de virusul grupei aviare – boală care nu are vindecare!
Articolul următorSondaj: Din lista proiectelor alegeți unul, cel care este în opinia voastră, mai de succes.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.