Iată învingătorii concursului „VINE, VINE PRIMĂVARA”!

0
404

La 25 aprilie s-a încheiat votarea în concursul „VINE, VINE PRIMĂVARA!”, lansat de redacția Observatorul de Nord în ajunul Paștelui.

Amintim că participanții urmau să publice o fotografie, să indice numele, prenumele și, la dorință, vârsta și localitatea din care sunt, iar criteriul de bază pentru selectarea învingătorilor era să adune la fotografie cele mai multe like-uri. Astfel, soarta învingătorilor a rămas în mâinile cititorilor noștri de pe Facebook…

Suntem copleșiți de numărul impunător de participanți la concurs — aproximativ 200 și tot atâtea fotografii, sute de like-uri, mii de comentarii de susținere. Sinceri să fim, a fost destul de complicat să procesăm toate informațiile, și totuși… În urma analizei imaginilor și a like-urilor fixate la momentul anunțării STOP VOT, au fost desemnate 6 locuri premiante (3 fetițe și 3 băieți).

Amintim că, grație partenerilor noștri, vom oferi 6 premii:
·         Locul I — Victor Muntean, (440 voturi)
·         Locul I — Amelia Tofan, (249 voturi)

·         Locul II — Vlad Prodan, (380 voturi)
·         Locul II — Amira Bors, (194 voturi)

·        Locul III — Matei Furdui, (369 voturi)
·        Locul III — Amira Bors, (192 voturi)

Partenerii concursului

În magazinul „Lux Cotton” puteţi procura: lenjerie de pat, plapome, perne, cuverturi, prosoape de baie și bucătărie. Haine şi încălţăminte pentru bărbaţi, femei şi copii, lenjerie de corp și multe altele. Magazinul se află în or. Soroca str. Ştefan cel Mare, 12.

Agenția de publicitate „John Pix” îți transformă visele în realitate, cu tipar pe orice suport și mărime. Realizează cadouri personalizate, căni, perne, maiouri, puzzle, breloace, poze diferite mărimi, tablou pe pânză, litere volumetrice, reclamă exterioară/interioară.

Studioul foto „StudioDELUXE99”, vă poate oferi studiou amenajat pentru ședințe foto cu zone. Poze orice format, pânză naturală, redactare poze, rame. Tipar pe orice suprafețe. Suvenire, cadouri personalizate, elemente decorative pentru casă, birou.

Cum luați premiile?
Câștigătorii concursului și toți premianții pot veni după premii în următoarele zile: 27-28 aprilie între orele 12.00-15.00, la redacție: mun. Soroca, str. Independenței, 75.
Telefon de contact: 0230-24073, 069349319

Vă mulțumim tuturor pentru participare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.