Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
65

Ziarul „Observatorul de Nord” din 19 martie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

 

 1. „ Dezbateri după un an de pandemie: cum au gestionat autoritățile sorocene criza…”,dezbateri la un an de pandemie, cu participarea autorităților raionale, a medicilor, agenților economici și a reprezentanților societății civile.
 2. „ Criza pandemică/politică/parlamentară din RM: PUNCT ȘI DE LA CAPĂT”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.
 3. „ ”Punte peste Prut — între Milcov și Nistru””, un material despre implementarea unui proiect transfrontalier, dintre două biserici – din municipiul Soroca și județul Vrancea.
 4. „ Raionul și municipiul Soroca au intrat sub COD ROȘU de COVID-19”, o știre despre situația epidemiologică în municipiul și raionul Soroca.
 5. „ De marți, 21 instituții de învățământ din raionul Soroca activează în condiții de COD VERDE SAU GALBEN, 4 instituții — COD PORTOCALIU și 21 instituții — COD ROȘU” – un articol despre reluarea procesului de studii după vacanța de primăvară.
 6. „ Mătușa Duța a aniversat duminică 112 ani, fiind cea mai în vârstă basarabeancă”, un material pregătit de jurnalistul Vadim Șterbate, despre cea mai longevivă femeie din Republica Moldova.
 7. „ Soroceanca Olga Lucovnicova: „Filmul „Nanu Tudor” este o călătorie poetică în propriul meu trecut, cu toată frumusețea și durerea lui””, un interviu realizat de Vadim Șterbate, despre o soroceancă-învingătoarea unui concurs internațional.
 8. „ În municipiul Soroca, au fost instalate 13 stații de așteptare a transportului public” — o știre despre activitatea primăriei municipiului Soroca.
 9. „ De luni, creștinii ortodocși au intrat în Postul Paștelui, care se va încheia pe 1 mai”, un material pentru creștinii care au intrat în Postul Paștelui.
 10. ”Nicolae Dabija s-a născut în cer”, In memoriam lui Nicolae Dabija, semnat de avocatul buzoian Mihai Sălcuțan.
 11. „ Gazdele au fost extrem de neospitaliere — nu au dat oaspeților nici un punct”, o trecere în revista a etapie ordinare a Campionatului Republicii Moldova la fotbal.
 12. „ UE, Germania și OMS — încă o mână de ajutor pentru Republica Moldova” — o știre despre acordarea ajutorului umanitar RM, pet imp de pandemie
 13. „ ACETI și filiala Soroca a CCI RM — parteneri de nădejde în Regiunea de Dezvoltare Nord”, o știre despre semnarea Acordului de colaborare dintre Filiala Soroca a CCI RM și ACETI.
 14. „ UE // Transparent și obiectiv se decide cum va fi modernizat laboratorul furnizorului de servicii de apă și canalizare din Soroca”, un material despre implementarea unui Proiect ce vizează aprovizionarea municipiului Soroca cu apă potabilă de calitate.
 15. „ Problema stației de epurare poate fi rezolvată în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova””, un material preluat de la Serviciul de presă al primăriei Soroca.
 16. „ Primăria Soroca ar putea deveni posesoare a unor terenuri care în prezent sunt ale statului”, un material din activitatea primăriei municipiului Soroca.
 17. „ Șase modalități în care părinții își pot sprijini copiii în timpul pandemiei de COVID-19”, o informație despre comportamentul părinților în condiții de criză pandemică.
 18. Programe TV, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.

Articolul precedentCriza pandemică/politică/parlamentară din RM: PUNCT ȘI DE LA CAPĂT
Articolul următorAstăzi, în Republica Moldova mai ajunge un lot de vaccinuri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.