Havuzul din centrul municipiului Soroca și-a revenit din hibernare

0
129

De astăzi sorocenii se pot răcori la havuzul din centrul municipiului Soroca. De obicei, aceste intră în „hibernare” pe parcursul iernii, dar de această dată pauza s-a prelungit. 

„În primăvara anului 2022, s-a făcut o reparație cosmetică la havuzul din parcul „Grigore Vieru” din municipiul Soroca. Reparația cosmetică, a inclus: lucrări de curățare a țevilor de apă, s-a scos faianța de la fundul havuzului, a fost betonată suprafața și acoperită cu folie decorativă. Pe lângă toate acestea, a fost schimbat și sistemul de iluminare a havuzului. Pentru aceste lucrări s-au cheltuit circa patruzeci și cinci mii de lei”, ne-a informat Steliana Solovei, șefa serviciului de presă a municipiului Soroca.

Amintim că pentru reconstrucția havuzului s-au cheltuit 868.136 lei, dintre care pentru lucrările de demolare a vechiului havuz și pavarea acestuia s-au cheltuit 222.675 lei. Utilajul pentru noul havuz a costat 478.561 lei, iar instalarea acestuia alte 166.900 lei.

La puțin timp după darea în exploatare sorocenii au putut admira nu doar havzului ci și calitatea reconstrucției.


Articolul precedentUn șofer care a făcut o depășire periculoasă în timp ce se ridica în “Dealul Sorocii”, a fost amendat de poliție / VIDEO
Articolul următorBugetarii cu salarii mai mici de 3500 de lei vor beneficia de plăți compensatorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.