Hai să fim mai buni!

0
130

Pe parcursul lunii martie, grupa Access Soroca (Access Microscholarship Program), proiect finanțat de Ambasada Americană, în colaborare cu ,,Angelus Soroca” și Asociația Obștească ”Casa speranțelor”, a organizat de două ori pe săptămână, activități nonformale cu copii din familii vulnerabile și copii cu boli neinfecțioase, pentru a spori nivelul de toleranță pentru cei care chiar au nevoie și pentru a aduce zâmbetul pe fața copiilor. S-au colectat  și donații pentru 28 copii, iar cu 17 dintre aceștia s-au organizat activități bazate pe cunoașterea și înțelegerea culturii americane și a limbii engleze.

”Colaborarea cu grupa Access Soroca a fost una eficientă. Împreună cu tinerii voluntari am mers la mai multe familii cu copii ce au nevoie de ajutor. Împreună am donat produse: alimentare, casnice, igienice, jucării și nu numai. A fost ușor să colaborăm, deoarece voluntarii au mers cu un suflet deschis, au avut acea empatie pentru a se înțelege cu copiii. Picii au rămas mulțumiți de darurile primite și de lecții, în urma cărora au aflat lucruri noi. Dorim ca și în continuare să colaborăm cu ei și nu numai”, au menționat reprezentanții Asociației Obștești “Angelus Soroca”.

„Ajutorul venit din partea grupei „Access Soroca” a fost foarte util și recepționat cu bine din partea beneficiarilor, pe care i-am selectat cu prudență, organizând diferite activități nonformale și cărora le-am oferit pachete sociale. Asociația Obștească ”Casa speranțelor” este bucuroasă că a încheiat un raport de colaborare și a găsit un partener așa de credibil ca ”Access Soroca” și sperăm ca și pe viitor să colaborăm și să susținem categoriile vulnerabile de cetățeni din raionul Soroca, pentru a le soluționa împreună probleme.”, a relatat Valentina Onica, președinta AO Centrul de Asistență Socială ”Casa Speranțelor”.

Verginia Cernopolc, elevă la Liceul Teoretic „Petru Rareș”

Articolul precedentDroguri și arme, găsite de poliție într-o gospodărie din Cerlina, raionul Soroca 
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Fântânile rămân fără apă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.