Grigore Bucataru: Schitul rupestru „Peștera Bechir” – mai mulți vizitatori înseamnă deteriorarea ei / VIDEO

0
909

Peștera Bechir, din Soroca, a fost inclusă în Registrului monumentelor ocrotite de stat, dar ce urmează? Pe de o parte înlesnirea accesului la ea, ar putea să o facă o atracție turistică populară, dar există riscul ca să fie și mai mult deteriorată.

Despre aceasta ne-a vorbit Grigore Bucataru, șeful Secției Cultură și Turism Soroca, care a acceptat să răspundă anteror la întrebările noastre în cadrul emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția Observatorul de Nord.

Urmăriți emisiunea integrală AICI.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentA lăsat un bol cu oțet lângă cuptor și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă. Ce s-a întâmplat peste noapte
Articolul următorA pus lămâie într-o sticlă şi a pulverizat în toate colţurile casei. Vei face şi tu asta la fiecare final de iarnă de acum
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.