Grigore Bucataru la „Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
340

Șeful Secției Cultură și Turism Soroca, Grigore Bucataru, este invitat al emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția Observatorul de Nord. Am vorbit cu el despre satul natal, părinți, de ce au vândut casa părintească de la Seliște, cum a venit la Soroca acum jumătate de secol, unde a făcut cunoștință cu soția sa, realizări și probleme nerezolvate în cultură și turism, cine din cei șase nepoți a îndrăgit muzica, de ce se reține proiectul de restaurare al cetății, dacă este Soroca o capitală culturală a Basarabiei și multe altele.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentTelefonul: de la cel fix până la smartphone – toate au dreptul la viață / VIDEO
Articolul următorAVIZ: Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca anunţă concurs la postul de director adjunct pentru educație
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.