Gospodarul bun pregătește…gazele din toamnă

0
22
 Acordul Rusia-Ucraina expiră la finalul anului 2019
 

  Societatea pe Acţiuni „Moldovagaz” a început, în premieră, înmagazinarea gazelor naturale în Ucraina prin intermediul tronsonului transbalcanic, transmite MOLDPRES.

 Potrivit Serviciului relații publice al SA „Moldovagaz”, zilnic se vor transporta de la 1,5 până la trei milioane de metri cubi de gaze naturale pentru stocarea acestora în depozitele subterane, cu scopul să fie consumate în perioadă rece a anului. „Per total, în lunile octombrie și noiembrie se preconizează să fie stocate cca 100 milioane de metri cubi de gaze. În funcție de necesitate, carburantul o să fie furnizat consumatorilor SA „Moldovagaz” în perioada decembrie 2020-februarie 2021”, indică sursa citată.

  Consumul total al Republicii Moldova (malul drept al Nistrului) constituie circa un miliard de metri cubi anual. Peste 80% se referă la perioada rece a anului.


Articolul precedentDacă alegătorul „conectează” gândirea critică la alegeri – votul informat este garantat
Articolul următorEchipamente medicale în sumă de 40.000$,  pentru protecția lucrătorilor din cele 41 de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.