Gimnaziul Vărvăreuca și școlile partenere din județul Galați unite în lupta pentru mediu / VIDEO

0
61

Astăzi, 26 aprilie 2023, Instituția Publică Gimnaziul Vărvăreuca din raionul Florești, a organizat o activitate extracurriculară cu ocazia semnării Acordului de colaborare și înfrățire cu două școli partenere: Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Șendreni, județul Galați și Școala Gimnazială Româno-Britanică din municipiul Galați. Această activitate s-a numit TVC-ul ecologic cu genericul „Eu pot mai mult! Gândim global – acționăm local”, la care au participat două echipe alcătuite a câte nouă elevi din clasele a VIII-a și a IX-a.

 În cadrul acestei activități, fiecare echipă a avut o prezentare foarte bună și a participat la cinci probe diferite. Aceste probe au inclus dansuri, cântece, lucrul în echipă, răspunsuri la întrebări și multe altele. Atât juriul, format din oaspeții de peste Prut, cât și publicul prezent la eveniment i-au aplaudat pe elevi pentru efortul lor. Scopul acestei activități a fost de a educa și sensibiliza elevii cu privire la importanța împăduririi și îmbunătățirii mediului înconjurător, pentru bunăstarea tuturor și echilibrul ecologic.


Articolul precedentUn asteroid de dimensiunea Turnului Eiffel se îndreaptă spre Pământ cu o viteză de 60.000 de kilometri la oră: ce anunță NASA
Articolul următorMeteo: astăzi vom avea cer noros și temperaturi sub +10 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.